SMART Production

Nem og bekymringsfri produktion af el- og styretavler til produktions- og procesanlæg.

Det bliver hurtigt dyrt at følge med udviklingen

Selv en lille uovervejet detalje i opbygningen af jeres styre- eller eltavle kan gøre det dyrt, at få opdateret tavlen til de nyeste teknologier og standarder på markedet.

Samtidig kan leveringen af en stor ordre blive forsinket af, at I ikke kan finde kvalificerede medarbejdere hurtigt nok til produktionen af jeres eltavler.

Som at have jeres egen tavleproduktion

Med SMART Production hos Eegholm Eltavler får du og dit firma et værktøj, der gør det nemt at konfigurere og sætte nye el- og styretavler i produktion hos en erfaren og altid opdateret samarbejdspartner med over 40 års erfaring.

SMART Production gør det også nemt at vedligeholde, servicere og videreudvikle på eksisterende eltavler. Samtidig er du sikker på, at materialeforbruget er optimeret, så produktionsomkostningerne bliver de lavest mulige. Vi sørger også for, at alle komponenter altid er tilgængelige, når der er brug for dem Og er der brug for ekstra kapacitet i en periode, skruer vi bare op for produktionen.

Bliv kontaktet af os og få et tilbud

Har du spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her på siden, så udfyld kontaktformularen og vi kontakter dig!

SMART Production fjerner udfordringerne

I en branche hvor nye teknologier og opdaterede standarder og lovgivningskrav hele tiden kommer til, kan det være dyrt at holde produktionen af styre- og eltavler up-to-date. Samtidig kan det være svært at følge med i udviklingen på området, hvis jeres kernekompetencer ligger andre steder – og kunne skalere produktionen hurtigt nok, til at I kan følge med efterspørgslen.

Så nemt er det at komme i gang med SMART Productions

1. Kontakt os og at kom i gang

På vores indledende møde sætter vi rammerne op for samarbejdet

2. Få bygget en digital tvilling

Vi udvikler en virtuel eltavle, der kan indgå i jeres eget 3D-design

3. Så kører produktionen

Når eltavlen er godkendt, sættes den i produktion i Danmark eller Polen

Derfor er SMART Production smart!

Med SMART Production konstruerer vi en virtuel eltavle, hvor det er nemt at indsætte og flytte rundt med komponenter, så de passer ind i designet og konstruktionen. Det giver et præcist layout, der kan bruges både til service, vedligehold og videreudvikling, samt i forbindelse med designet af de proces- og produktionsmaskiner, tavlen skal monteres i.

Skulle det blive nødvendigt med designændringer, kan vi levere et ændrings-ledningskit med montageinstruktion, som gør det let at eftermontere det.

Har du behov for ændringer i layoutet efter at din maskine er monteret på sitet, kan vi med millimeters nøjagtighed afgøre, om det er muligt at foretage ændringerne. Vi opererer med en fleksibel 3D platform, der gør det muligt at hente data fra samtlige el-CAD systemer.

Produktionsplanlægning til mindste detalje

Samtidig får du en fuldstændig stykliste, samleinstruktion og komplet dokumentation, som kan bruges både i produktionen, samt ved vedligehold, fejlsøgning og videreudvikling af styretavlen.

Alle el- og styretavler er produceret på nøjagtig samme måde. For vores helt igennem digitale og papirløse arbejdsgange levner ingen plads til fortolkninger eller improvisation. Alt er nøje tilrettelagt, og selv ledningerne er klippet til på længden og nummereret, så ingen kan være i tvivl om, hvor de skal monteres.

Totalt skalérbar og optimeret produktion

Alt i alt giver det dig en fuldstændig skalérbar og totaloptimeret produktion, der kan tilpasses til jeres behov nærmest fra dag til dag. Og du kan selvfølgelig følge med i produktionen online fra minut til minut, så du altid er sikker på, at alt er on track og passer til jeres behov.

Det er det, der gør vores SMART Production så smart for jer!

Vi står klar til at hjælpe dig...

Står du mangler sparring til et projekt, har du en udfordring med en nuværende eller en ny applikation eller vil du “blot” bestille varer, så finder du her en liste over kontaktpersoner, som står klar til at hjælpe dig.

Sabrina den Hertog

Sabrina den Hertog

Sales & Logistics Manager

Mobil +45 4212 9892
sdh@eegholm.dk

Erling Refsgaard

Erling Refsgaard

Sales

Mobil +45 2463 6634
er@eegholm.dk

Lars S. Hansen

Lars S. Hansen

PLC Programmer

Mobil +45 4212 9893
lsh@eegholm.dk

Eegholm a/s
Grundtvigs Alle 165
6400 Sønderborg

KUNDESERVICE:
T +45 73121212
www.eegholm.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste produkter

You have Successfully Subscribed!