UL eltavler

UL tavler – skal din eltavle til USA, så lad os bygge din UL tavle

Lad os bygge din UL tavle, når den skal til USA. Vi har mere end 30 års erfaring som certificeret UL tavlebygger, og sørger for, at din el-tavle produceres i henhold til den amerikanske standard UL508A.

I tæt samarbejde med dig udvikler og fabrikerer vi individuelle eller standardiserede  UL tavler. Skal din el-tavle til USA, kan du trygt overlade det til os. Vi har mere end 30 års erfaring som certificeret UL tavlebygger.

Din UL tavle bliver produceret i henhold til den amerikanske standard UL508A som gælder til og med tavlens kabelindføringer. Alt elektrisk materiel uden for UL tavlen er ikke omfattet af UL508A.

El tavler, der leveres til det canadiske marked, udstyres med et cUL ”listing mark”. Der tages dog samtidig højde for specielle krav i CSA (Canadian Standards Association).

Skal jeg kontakte dig?

Har du brug for et tilbud eller mangler du svar på et spørgsmål, så sidder vi klar til at hjælpe dig.
Udfyld blot formularen og du hører fra os inden for kort tid. Mangler du svar her og nu, så giv os et kald på +4573121212

Maskinbyggernes rådgiver

Gennem flere årtier har vi rådgivet maskinbyggere omkring UL-tavler og vi sætter stor fokus på de langvarige relationer, vi har med vores kunder.

Projekter gennemføres altid i et tæt samarbejde med dig. En udførlig dokumentation giver altid det bedste resultat, alle opgaver sluttestes grundigt, og gerne sammen med kunden inden levering.

PLC-programmering, opsætning og indkøring af din UL tavle

Har du brug for opsætning og indkøring af din UL tavle, hjælper vi selvfølgelig gerne med det. Vores montører har stor erfaring og hjælper gerne kunder i både ind- og udland.

Vi står klar til at hjælpe dig...

Anne Jensen - på barsel

Anne Jensen - på barsel

Sales & Logistics Manager

Mobil +45 2710 3758
aje@eegholm.dk

Erling Refsgaard

Erling Refsgaard

Sales

Mobil +45 2463 6634
er@eegholm.dk

Lars S. Hansen

Lars S. Hansen

PLC Programmer

Mobil +45 4212 9893
lsh@eegholm.dk

Eegholm a/s
Grundtvigs Alle 165
6400 Sønderborg

KUNDESERVICE:
T +45 73121212
www.eegholm.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste produkter

You have Successfully Subscribed!